1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

EMMANUEL MARIA - Passerina Spumante VQPRD

Alcohol: 12,0% Vol

Productiegebied: De heuvels van Monteprandone - Ascoli Piceno - Marche

Druivenras (handgeplukt): Passerina

 

Vinificatie en productiesysteem: Vinificatie van witte druiven, lange gisting met geselecteerde gisten in een autoclaaf bij een gecontroleerde temperatuur (15-16 ° C).

Kenmerken: Mousserende droge witte wijn, zacht, licht, intens fruitig bouquet.

Smaak: Droog, fris en geurig met een vleug van rijpe witte perziken met een aangename en opvallende subtiliteit

Serveertemperatuur: Zeer koud bij 6-7 ° C.

Suggesties: Uitstekend als aperitief.

 

 

VENERE & AZZURRA

Alcohol: 11,5% Vol

Productiegebied: De heuvels van Monteprandone - Ascoli Piceno - Marche

Druivenras (handgeplukt): Selectie van Sangiovese, Merlot and Lacrima.

 

Vinificatie en productiesysteem: Korte maceratie met schil, lange gisting met geselecteerde gisten in roestvrijstalen tanks, bij een gecontroleerde temperatuur (15-16 ° C), Charmat methode, koude botteling in steriele bottellijn.

Kenmerken: Een mousserende rosé wijn met een verleidelijk zachte frisheid en een aromatische geur.

Smaak: Een intrigerende smaak, extra droog, evenwichtig en vol van wilde aardbeien en aalbessen, aangenaam zuur en zacht voor het gehemelte.

Serveertemperatuur: 6-8 ° C.

Suggesties: Uitstekend als aperitief. Een intrigerende begeleiding voor vis voorgerechten waaronder schelpdier gerechten.