VENERE&AZZURRA
Rosé-mousserende wijn
Alcohol: 11,5% Vol

 

Productiegebied: op de heuvels van Monteprandone - Ascoli Piceno - Marche

Druiven: selectie en blend van rode bessenrood (Sangiovese, Merlot, Lacrima)

Bodemsamenstelling: Medium-textuur, met kleiachtige randen.

Wijnbereidingsmethoden Productiesysteem: wijnbereiding Rosè korte maceratie met het vaste deel, onmiddellijke scheiding van de most lange fermentatie met geselecteerde gisten in een autoclaaf bij een gecontroleerde temperatuur (15-16 ° C), Charmat methode, koude bottelen in steriele lijn

Smaak en geur: elegantie en verfijning maar met temperament. Intens roze kleur, het leven, glashelder, met een dichte perlage dat een romig en geurig roze schuim creëert. Op de neus komen alle hints van rozen, wilde aardbeien en krenten.  In de mond is een intrigerende en goed gebalanceerd tussen sprankelende goed lichaam, aangename zuurgraad en zachtheid.

Gastronomische suggesties: uitstekend als aperitief. Het past goed bij visgerechten en warme kaaskoekjes. Zeer interessant met de eerste gangen van vis met schaaldieren, het geeft zijn beste bij alle maaltijden.

 

Serveertemperatuur: 6-8 ° C.

 

 

 

 

EMMANUEL MARIA
Spons VQPRD
Alcohol: 11,5% Vol

 

 

Productiegebied: op de heuvels van Monteprandone - Ascoli Piceno - Marche

Druiven: uit witte druivenrassen gekozen "Passerina"

Bodemsamenstelling: Medium-textuur, met kleiachtige randen.

Vinificatie- en productiesysteem: witte vinificatie, korte maceratie met vaste delen, onmiddellijke scheiding van de most, lange fermentatie met geselecteerde gisten in autoclaaf bij gecontroleerde temperatuur (15-16 ° C), koude botteling in steriele lijn

Smaak en geur: Mousserende witte wijn droog en zacht, licht en delicaat, intens fruitig. Strowit met groene reflecties. Jong, intens, fruitig met een vleugje vers gerijpte witte perzik, droog, fris en geurig met een grote en aangename delicatesse

Gastronomische suggesties: uitstekend als aperitief. Het past goed bij visgerechten en warme kaaskoekjes. Zeer interessant gekoppeld aan eerste gangen van vis met schaaldieren.

 

Serveertemperatuur: Serveer erg koud bij 6-7 ° C.

 

© 2018 Wijnhuis Hazelhoff. All Rights Reserved. Designed By Wijnhuis Hazelhoff