1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

TREBBIANO I.G.P. Marche

Alcohol: 12,5%

Productiegebied: De heuvels van Monteprandone - Ascoli Piceno - Marche

Druivenras: Trebbiano

Vinificatie en productiesysteem: Korte maceratie, directe scheiding van de most, gisting bij een gecontroleerde temperatuur (15-16° C), opslag in tanks van roestvrij staal.

Kenmerken: Droge witte wijn, strogele kleur, delicaat, subtiel en harmonieus van geur.

Smaak: Evenwichtige, subtiele en delicate smaak van bloemen.

Serveer temperatuur: Koud bij 8-10° C

Suggesties: Aperitief wijn, tevens geschikt bij lichte gerechten en visgerechten.

 

 

 

AURATO FALERIO PECORINO D.O.P.

Alcohol: 12%

Productiegebied: De heuvels van Monteprandone - Ascoli Piceno - Marche

Druivenras (handgeplukt): Pecorino

Vinificatie en productiesysteem: Zachte persing, korte maceratie, directe scheiding van de mast, gisting bij een gecontroleerde tempratuur (15-16° C), opslag in tanks van roestvrij staal.

Kenmerken: Droge witte wijn, strogele kleur, met lichtgroene reflexen.  Fris en fruitig van geur.

Smaak: Volle uitbundige smaak van bloemen met aromatische minerale tonen.

Serveer temperatuur: Koud bij 8-10° C

Suggesties: Past goed bij visgerechten en lichte voorgerechten

 

 

 

Cavaceppo

CAVACEPPO - Marche IGT Passerina

Alcohol: 12.5% Vol

Productiegebied: De heuvels van Monteprandone - Ascoli Piceno - Marche

Druivenras (handgeplukt): Passerina

 

Vinificatie en productiesysteem: Vinificatie van geselecteerde witte druiven, gisting bij een gecontroleerde temperatuur (15-16 °C). Opslag in temperatuur-gecontroleerde roestvrijstalen tanks.

Kenmerken: Strogele kleur met groene tinten. Krachtige frisse witte wijn met een mooie zuurgraad. 

Smaak: Aromatisch, met hints van fruit, bloemen en mineralen. 

Serveertemperatuur: Koud bij 8-10° C.

Suggesties: Past goed bij visgerechten, gevogelte en wit vlees.

 

 

Navicchio

NAVICCHIO - Offida Pecorino DOCG

Alcohol: 13% Vol

Productiegebied: De heuvels van Monteprandone - Ascoli Piceno - Marche 

Druivenras (handgeplukt): Pecorino

 

Vinificatie en productiesysteem: Vinificatie van geselecteerde witte druiven, vinificatie eerst in roestvrij stalen vaten en daarna in eikenhouten vaten, tenslotte rijping gedurende 2-4 maanden in de fles .

Kenmerken: De kleur is geel, helder, bijna goudkleurig. Het bouquet  is fruitig, vol en uitgesproken, met intense en complexe aroma’s die doen denken aan citrus fruit, specerijen en gekonfijt fruit.

Smaak: Vol, aromatisch, evenwichtig, fruitig, elegant en kruidig.

Serveertemperatuur: Koud bij 10 - 12° C.

Suggesties: Past perfect bij exclusieve visgerechten, gevogelte en jong wild.