AURATO 

Falerio Pecorino D.O.C.

Alcoholgehalte: 12,5%

 

Productiegebied: Wijngaarden van de heuvels van Monteprandone - Ascoli Piceno - Marche

Druiven: selectie van witte druiven - Pecorino

Bodemsamenstelling: Middelmatige consistentie met kleien

Vinificatie en productie: Vinificatie van geselecteerde druiven door korte maceratie met schil, onmiddellijke scheiding van de most, fermentatie in zuiverheid bij gecontroleerde temperatuur (15-16 ° C), conservering in thermisch geconditioneerde inox-tanks, koude botteling in steriele bottellijn.

Smaak en geur: gele strokleur met groenachtige tinten. Fris en fruitige geuren. Volle en aromatische smaak, met minerale indicaties en een overvloedige florale spanning. Wijn met een goed lichaam, binnen 3 jaar te worden gedronken terwijl de volle geur en de fruitige smaak behouden blijven.

Serveertemperatuur: koud serveren bij 8-10 ° C.

 

Gastronomische suggesties: perfecte match met zeevruchten, ook ideaal voor hors d'oeuvre, gegrilde vis en lichte gerechten.

 

 

 

CAVACEPPO

Marche Passerina I.G.P.

Alcoholgehalte: 12,5%

 

Productiegebied: Wijngaarden van de heuvels van Monteprandone - Ascoli Piceno - Marche

Druiven: selectie van witte druiven - Passerina

Bodemsamenstelling: Middelmatige consistentie met kleien

Vinificatie en productie: Vinificatie van geselecteerde druiven door korte maceratie met schil, onmiddellijke scheiding van de most, fermentatie in zuiverheid bij gecontroleerde temperatuur (15-16 ° C), conservering in thermisch geconditioneerde roestvrijstalen tanks, koude botteling in steriele bottellijn .

Smaak en geur: strogeel met groenachtige tinten. Frisse en fruitige geur. Volle en aromatische smaak, met minerale indicaties en een overvloedige florale spanning. Wijn met een goede body en zuurgraad.

Serveertemperatuur: koud serveren bij 8-10 ° C.

 

Gastronomische suggesties: Wijn perfect voor vis, ook ideaal voor hors d'oeuvre, gegrilde vis en lichte gerechten.

 

NAVICCHIO

Offida Pecorino D.O.C.G.

Alcoholgehalte: 13,0%

 

Productiegebied: Wijngaarden van de heuvels van Monteprandone - Ascoli Piceno - Marche 

Druiven: selectie van witte autochtone druiven - Pecorino

Bodemsamenstelling: Middelmatige consistentie met kleien

Vinificatie en productie: zacht persen van de druiven, korte maceratie met de schil, onmiddellijke scheiding van de most, vinificatie in roestvrijstalen vaten en cementtank, raffinage van 2-4 maanden in de fles.

Smaak en geur: heldergele kleur met gouden tint. Het boeket bestaat uit fruitige, ruime en opvallende, intense en complexe geuren die citrusfruit, kruiden, gekonfijt fruit en broodkorst oproepen. Vol, aromatisch en mooi in balans met de smaak, met elegante en aanhoudende tonen van kruiden.

Serveertemperatuur: koud serveren bij 10-12 ° C.

 

Gastronomische suggesties: De wijnen zijn een perfecte aanvulling op uitgebreide visgerechten en alle soorten gevogelte, op smaak gebracht met kruiden.

 

 

Trebbia'

Marche I.G.P. Trebbiano

Alcoholgehalte: 12,5% vol.

 

Productiegebied: wijngaarden van de heuvels van Monteprandone - Ascoli Piceno - Marche

Druiven: van witte druiven Trebbiano

Groeisysteem: traditioneel met pergola en lei

Bodemsamenstelling: gemiddelde consistentie met kleien

Vinificatie- en productiesysteem: korte maceratie met de schil, onmiddellijke scheiding van de most, fermentatie bij gecontroleerde temperatuur (15-16 ° C), conservering in thermoconditioned inox-tanks, koude botteling in steriele bottellijn

Smaak en geur: droge witte wijn, aromatisch, geschikt voor elke gelegenheid, licht strogeel , typisch, delicaat en fijn. Droog, intens en armonisch

Serveertemperatuur: koud serveren bij 8-10 ° C

Conservering: jong dronken. Bewaren op een frisse, droge en donkere plaats

 

Gastronomische suggesties: uitstekend aperitief, het past perfect bij hors d'oeuvres, lichte gerechten en gegrilde vis

© 2018 Wijnhuis Hazelhoff. All Rights Reserved. Designed By Wijnhuis Hazelhoff